Sune Bruus Hempler udstiller malerier på Kunstgangen i oktober måned. Velkommen til fernisering mandag d. 30. september kl. 15:00Sune Bruus Hempler er fotograf, klipper og visuel producer. Efter at have arbejdet de sidste 7 år på Nordisk film, har Sune netop kastet sig ud i livet som selvstændig, og er nu i gang med en ny dokuserie til DR 2.

Sune malede sit første billede for 4 år siden. Motivet var David Bowie og efter ham fulgte en stribe af andre ikoner – primært fra musikkens verden. Alle malet i samme flabede stil med det lange ansigt og den lange næse og de tætsiddende øjne, der kendetegner Sunes billeder.
På Sunes Instagramside https://www.instagram.com/sbheartart/ hænger malerierne på imaginære vægge og som oftest i situationer, hvor den portrætterede betragter sit eget malede jeg, eller på anden måde indgår i rummet med maleriet.  
Mandag kl. 15:00 er DR Kunst vært ved en fernisering på Kunstgangen (studiegangen på 2. sal) hvor Sune også er tilstede. Kom forbi og få et glas. Tag din kollega med! Alle er velkomne!

 

billede-05-09-2016-12-21-35