FERNISERING & FREDAGSBAR FREDAG D. 5. NOVEMBER KL. 15:00

 
Billedkunstner Betina Miemietz og keramiker Lene Glud udstiller på Kunstgangen i november måned

Billedekunstner Betina Miemietz, skriver om sig selv og den kommende udstilling:
Flyvende tæpper, bæredygtige collager og krøllede damer i blæk.
Velkommen til en blandet udstilling i DR Kunst i november og december måned.
Bæredygtige collager - sat sammen med indsamlede plakater fra byens rum. På udstillingen findes værker med plakater fra København, Berlin, London og Potsdam.
Blæktegninger - af krøllede unikke damer fra svømmehallen og mennesker Betina møder på sin vej. De er tegnet med pipette og blæk på lækkert akvarelpapir og er alle unikke.
Tuftede garnværker - Betinas nyeste skud på stammen er håndlavede unika garnværker. Tekster på abstrakte baggrunde eller rene abstraktioner.

 
 
Keramiker Lene Glud, skriver om sig selv:
Jeg har lavet keramik i mange år, jeg bliver aldrig træt af at udforske leret. Der åbner sig hele tiden nye muligheder og grænserne bliver rykket for hvad leret kan klare. Jeg arbejder både med det fine og grove udtryk, bruger mest porcelæns-ler og stentøjs-ler. Mine værker er unika. Især lågkrukker nyder jeg at lave, da låget kan ændre udtrykket så enormt. Strukturen i glasuren er også vigtig for mig og spændende at eksperimentere med. Jeg har værksted i hjemmet og underviser også på aftenskole. Jeg tænker meget i ler og strukturer, man kan sige at leret er gået i blodet på mig.

 
 

billede-05-09-2016-12-21-35