Udstillinger af Mette Lund og Jonna Pedersen

    Start:  06.01 2023 kl. 12:00 Slut:  02.02 2023 kl. 15:00De to kunstnere hhv. Jonna Pedersen og Mette Lund udstiller hele januar på Kunstgangen i DR Byen.

På udstillingen viser Jonna Pedersen værker fra sine serier:

ExistenceI disse værker undersøger hun det at eksistere som menneske i dag. Hun fortolker genkendelige elementer som f.eks. påklædningsdukker af ikoniske performere og kendte situationer for at invitere til refleksion over tidens gang og tilværelsen. Hun bruger sko i sine værker som et symbol på det at holde fodfæste, at ”gå” igennem livet og komme videre oven på en livskrise.

[ Fone ]I disse værker undersøger hun den kulturelle forandring, der er sket i vores måde at kommunikere med hinanden på, nemlig at tekst/SMS fremfor telefonsamtaler har overtaget. I værkerne fortolker hun en tidsånd, hvor vores telefonkultur var en hel del anderledes og stiller spørgsmålet: om der måske var plads til mere nærvær?www.jonnapedersen.dk

Billedkunstner Mette Lund udtaler om sin kunst:  "I arbejdet med malerierne lægger jeg vægten på at give modtageren en følelse af nysgerrighed. I nysgerrigheden bliver vi skubbet til at undersøge og måske finde svar -til at deltage og til at flytte os. Malerierne skal flytte om og rumstere i vores tanker og fantasi..."

Mette Lund er født i 1976, og bor i Bagsværd hvor hun driver galleriet by Mette Lund www.bymettelund.dk