Guidet Gallerivandring

    Start:  26.04 2017 kl. 16:00 Slut:  26.04 2017 kl. 17:45 

 

Invitation til gallerivandring i København

Den 26. april har vi allieret os med Camilla Rhode Madsen fra Nammagorium, som arrangerer guidede gallerivandringer. Sammen med hende skal vi besøge 2 gallerier i henholdsvis Holbergsgade og Peder Skrams Gade samt Copenhagen Contemporary på Papirøen.

Vi mødes kl. 16.00 i Holbergsgade 8, hos Hans Alf Gallery. Her skal vi opleve danske Balder Olrik med udstillingen Under Reconstruction. Balder Olrik var 16 år da han i 1982, som én af de yngste nogensinde, blev optaget på Kunstakademiet. De følgende 16 år nåede han at bryde igennem som en af 90’ernes markante, danske billedkunstnere med stor succes på gallerier og museer både i Danmark og udlandet. Efter en lang pause er han nu tilbage på den danske kunstscene .

Derefter går vi videre til Galleri SPECTA, Peder Skrams Gade 13 og til gruppeudstillingen MM med tre danske kunstnere Poul Pedersen, Anders Bonnesen og Peter Holst Henckel. Hvad udstillingen kommer til at omhandle  er endnu usikkert.

Derefter går vi videre over Inderhavnsbroen til Papirøen, hvor vi besøger Copenhagen Contemporary. Indenfor på CC vil der være tre udstillinger. En installation af amerikanske Sarah Sze, en videoinstallation af franske Pierre Huyghe og endnu en stor installation af Anselm Kiefer. Udenfor er der Yoko Onos Wish Tree Project.

Vi slutter af med at spise i Copenhagen Street Food på Papirøen klokken ca. 17.45. Vi bestiller bord, og hver især kan bestille drikkevarer hos en tjener. Maden køber vi hver især eller i grupper, hvis man har lyst til smage lidt af hvert blandt de ca. 50 forskellige specialiteter.

Hvert medlem af DR Kunst kan tage en gæst med, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Er der spørgsmål, så skriv til hyb@dr.dk eller ring på 29 90 49 43. Prisen pr. deltager er 50 kroner, som dækker guide og entré i Copenhagen Contemporary. Mad og drikke er for egen regning.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 21. april.

Tilmelding sker ved at overføre penge til reg.nr. 0261 – konto nr. 4 365 506 116. Husk at anføre dit navn på betalingen.

Venlig hilsen
Bestyrelsen i DR Kunst